Εργαλεια BOSCH

Η εταιρία μας με σκοπό την συνεχόμενη εξέλιξη, καλύτερη και ποιο ευρεία εξυπηρέτηση των συνεργατών της προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στην συνεργασία με την Bosch και προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων για το συνεργείο.

  • Πράσινη σειρά2
  • Μπλέ σειρά
Πράσινη σειρά2

Η εταιρία μας με σκοπό την συνεχόμενη εξέλιξη, καλύτερη και ποιο ευρεία εξυπηρέτηση των συνεργατών της προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στην συνεργασία με την Bosch και προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων για το συνεργείο. Ο κάθε επαγγελματίας τεχνικός οχημάτων χρειάζεται και τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιήσει την κάθε εργασία. Από μια απλή μέχρι και την ποιο απαιτητική εργασία η Bosch έχει το κατάλληλο εργαλείο, με την ερασιτεχνική σειρά (πράσινη σειρά) που είναι σχεδιασμένη με την ποιο σύγχρονη τεχνολογία για να λειτουργεί κάτω από δύσκολες συνθήκες η εταιρία μας δίνει λύση ακόμα και στο θέμα των εργαλείων και προτείνει την πράσινη οικονομική σειρά όπου και όταν οι ανάγκες δεν απαιτούν την επαγγελματική μπλε σειρά. Για μια σωστή σχέση ποιότητας τιμής και φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας επιλέγουμε την πράσινη σειρά. Τρυπάνια, βιδολόγοι, τροχοί, σέγες, συστήματα αναρρόφησης, πιστόλια θερμού αέρα και πλυστικά μηχανήματα είναι μόνο μερικά από την τεράστια γκάμα μας σε ηλεκτρικά εργαλεία που κατασκευάστηκαν για να αντέχουν!!!!

Μπλέ σειρά

Η εταιρία μας με σκοπό την συνεχόμενη εξέλιξη, καλύτερη και ποιο ευρεία εξυπηρέτηση των συνεργατών της προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στην συνεργασία με την Bosch και προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων για το συνεργείο. Ο κάθε επαγγελματίας τεχνικός οχημάτων χρειάζεται και τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιήσει την κάθε εργασία. Από μια απλή μέχρι και την ποιο απαιτητική εργασία η Bosch έχει το κατάλληλο εργαλείο, με την επαγγελματική σειρά (μπλε σειρά) που είναι ειδικά σχεδιασμένη με την πλέον ποιο σύγχρονη τεχνολογία για να λειτουργεί κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες η εταιρία μας δίνει λύση ακόμα κα στο θέμα των εργαλείων. Τρυπάνια, βιδολόγοι, τροχοί, σέγες, ειδικές κάμερες επισκόπησης κινητήρα, συστήματα αναρρόφησης, πιστόλια θερμού αέρα και πλυστικά μηχανήματα είναι μόνο μερικά από την τεράστια γκάμα μας σε ηλεκτρικά εργαλεία που κατασκευάστηκαν για να αντέχουν!